Sursa: flickr, licenta aici

Ţi-e greu să găseşti cadourile potrivite?
 
Te-ai săturat să oferi sau să primeşti cadouri banale sau inutile, cum ar fi ceşti amuzante sau haine care nu se potrivesc?

 
Dacă citeşti acest articol voi presupune că te interesează dezvoltarea personală şi ai prieteni pasionaţi de acest domeniu.
 
În acest articol îţi recomand 8 cadouri ce pot avea o valoare inestimabilă. Mai poţi găsi încă 8 idei de acest gen în acest articol.
 
Citirea unei cărţi sau participarea la un curs poate schimba viaţa unei persoane, spre exemplu îi poate salva relaţia sau o poate ajuta să-şi găsească pasiunea în viaţă. Un echipament de alergare poate să o inspire să îşi schimbe modul de viaţă, să fie mai sănătoasă.
 
Aşa că îţi recomand ca atunci când oferi unul din cadourile de mai jos să adaugi şi o felicitare în care să îi urezi persoanei dragi ceea ce doreşti să realizeze (dacă foloseşte cadoul).
 
Pentru fiecare categorie de mai jos, am dat un link afiliat către site-uri online cu oferte foarte bune. Atunci când vei cumpăra, eu voi câştiga un mic procent din profitul comerciantului, pe care îl voi folosi pentru a creşte acest site, comunitatea Obiceiurile Măiestriei.
 

1. Cărţi
 
Henry David Thoreau spunea despre cărţi că sunt „averea de preţ a lumii şi moştenirea de drept a generaţiilor şi a naţiilor.”
 
Dacă aplici ceea ce citeşti, cărţile îţi vor îmbunătăţi viaţa enorm – citeşte acest articol să vezi cum m-au ajutat pe mine.
 
Mai jos îţi recomand site-ul unde vei primi cea mai bună valoare pentru cărţi de dezvoltare personală (reduceri dar şi valoare adăugată, cum ar fi cărţi oferite gratuit pentru abonare sau cumpărături peste anumite valori):
 
1-carti
 
2. Cursuri sau training-uri
 
Un eveniment live este unul din cele mai frumoase cadouri pe care le poţi face unei persoane pasionate de dezvoltare personală. Nivelul de implicare şi trăirile experimentate te ajută foarte mult să aplici şi să integrezi ceea ce înveţi.
 
Îţi voi recomanda aici cel mai valoros eveniment la care poti participa – un curs de public speaking: – pentru ca vorbind in fata unei audiente iti imbunatatesti enorm comunicarea (pentru orice situatie) si iti cresti increderea in propriile forte:

 
3. MP3 Player
 
2-mp3-playerPentru mine, playerul mp3 este unul din cele mai valoroase şi folosite obiecte. Şi mă refer la cele dedicate, nu la funcţia de player de pe telefonul mobil, deoarece consumă repede bateria şi nici nu poţi schimba track-ul în buzunar fără să te uiţi la el.
 
Cărţile audio au un avantaj fenomenal faţă de cele scrise. Poţi să le asculţi în timp ce faci orice activitate: atunci când te plimbi, mergi cu autobuzul, alergi sau faci curat în casă. Astfel, înveţi şi te dezvolţi fără să aloci un timp special pentru asta.
 
4. Cărţi audio
 
Dacă tot am vorbit de cărţile audio, Brian Tracy recomandă să nu mai asculţi radio în maşină, ci doar cd-uri ce te vor ajuta să devii cel mai bun din domeniul tău. Astfel îţi vei transforma autoturismul într-o universitate pe roţi 🙂
 
La cât de aglomerat este uneori traficul, vei avea suficient timp să te educi – mai jos ai o colecţie foarte interesantă de cărţi audio motivaţionale:
 
Audiobooks
 
5. Ebook reader
 
ebook_readerEu încă prefer o carte clasică în locul unui ebook reader, dar folosesc foarte des şi Kindle-ul meu pentru că am acces la foarte multe cărţi electronice.
 
Poţi găsi aici o serie de cărţi despre dezvoltare personală cu download gratuit, iar aici poţi cumpăra ultimele cărţi apărute în format electronic.
 
 
 

6. Echipament de alergare
 
Alergarea este una din cele mai intense şi satisfăcătoare metode de dezvoltare personală. Îţi dezvoltă corpul, îţi creşte nivelul de energie şi te face să îţi depăşeşti limitele.

Am avut plăcerea să văd din ce în ce mai mulţi oameni care încep să alerge şi chiar să concureze pentru maraton. Un astfel de cadou poate schimba cu adevărat viaţa unui om.
Îţi recomand un magazin specializat în acest domeniu:
 
runninshop
 

7. Tabletă
 
tabletaO tabletă e un cadou care poate avea multe utilizări pentru un pasionat de dezvoltare personală:
 
– Îşi poate organiza timpul
– Poate viziona filme şi programe video de dezvoltare personală
– Poate citi cărţi electronice
– Poate naviga pe acest site 🙂
 
 
8. Board games
 
board-gamesDe câţiva ani sunt pasionat de Catan şi am început de curând să joc şi Reţeaua energetică.
 
Pot să spun cu mâna pe inimă că aceste jocuri îţi dezvoltă foarte mult creativitatea, inteligenţa şi capacitatea de a găsi soluţii. În plus sunt un pretext foarte bun de socializare.

 
 
 

Inspiră-te din acest articol şi apoi împărtăşeşte-l cu apropiaţii tăi, poate le dai şi lor nişte idei pentru cadoul tău! 🙂
 
 
 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments