Brian-Tracy-maximum-achievement-27-martie-bucurestiCel mai bun trainer din lume din domeniul vânzărilor vine în Bucureşti!

Brian Tracy este un maestru al dezvoltarii personale şi a ajutat milioane de oameni din întreaga lume prin cărţile, evenimetele şi programele lui.

Acum îl poţi întâlni şi tu în Bucureşti, pe data de 27 Martie 2014, pentru a te ajuta să-ţi îndeplineşti obiectivele.

Nu ştiu daca iţi dai seama ce avantaj avem că putem să-l vedem în România, eu am plătit peste 500 de euro doar pentru a călători în Londra pentru a-l vedea pe Tony Robbins, fără să pun la socoteală costul biletului pentru eveniment.

După ce am participat la evenimente ţinute de traineri internaţionali, cu 1000-6000 de participanti, pot să-ţi spun că nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum – îţi recomand din suflet să traieşti o astfel de experienţă măcar o dată în viaţă.

Acum ai o ocazie care nu ştiu când se va repeta, nu mai trebuie să plăteşti bilet de avion, cazare şi cheltuieli în altă ţara pentru a putea învăţa direct de la un om de un asemenea calibru.
 

Dacă te înscrii la acest eveniment folosind codul unic OBICEIURILEMAIESTRIEI, vei beneficia de următoarele:

1. Reducere de 20% din preţul biletului pentru eveniment.

Reducerea se aplică la preţul biletului GOLD, biletele Platinum si VIP sunt formate din bilet GOLD + alte beneficii. Asta înseamnă că la fiecare tip de bilet ai o reducere de 20% aferenta pachetului GOLD.
 
 
Cred că ai observat că mai sunt şi alţii care oferă această reducere; noi îţi vom oferi în plus încă 2 bonusuri unice, care încă nu au apărut pe piaţă:

2. Filmarea seminarului „Cel mai bun TU”, despre încrederea în sine şi performanţa în viaţa de zi cu zi, în valoare de 50 RON.

Am ţinut acest seminar anul trecut de 3 ori şi e foarte probabil să nu-l mai ţin niciodată în aceeaşi formă.

3. Un bilet la următorul workshop practic, marca Obiceiurile Măiestriei, pe care îl voi ţine în această primavară, în valoare de 200 de lei.

Înca nu am anuntat oficial evenimentul, este o supriză, aşa că nu pot să-ti dau detalii, pot doar să-ţi spun ca are legatură cu încrederea în sine şi relaţiile dintre oameni. Va fi un training unic în Romania, nu am mai vazut nimic asemănător.
 
 
Pentru a beneficia de reducerea de 20% la Brian Tracy, filmul de 50 de lei si locul la workshopul meu, in valoare de 200 de lei, inscrie-te in linkul de mai jos cu codul unic OBICEIURILEMAIESTRIEI
 

http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/bucuresti/inscrieri/

 
Dupa ce te înregistrezi şi plătesti, contactează-ne aici, scrie că ai cumpărat biletul folosind coldul, şi îţi vom spune cum vei primi bonusurile.
 
Atenţie: Bonusul în valoare de 250 lei se oferă doar pentru cei care se înscri la conferinţa din Bucureşti!
 
Te astept cu drag la eveniment!
 
Sa ai o zi fenomenală,
Dragoş Stoian

Trainer & Founder @ ObiceiurileMăiestriei.ro