În acest articol vom vorbi despre lista ta de visuri, sau cum i-au spus americanii într-un film celebru – „Bucket List”.
 
Un bucket list conţine acele dorinţe apropiate de sufletul tău, lucrurile pe care vrei să ţi le aminteşti la bătrâneţe şi să spui „Am făcut-o şi pe asta!”
 
Poate vrei să sari cu paraşuta, să pilotezi o maşină de Formula 1, să dormi într-un bungalow pe apă în Bora Bora, sau să înveţi să cânţi la pian.
 
Bucket list-ul poate să conţină şi visuri mari, pe care nici nu stii cum să le realizezi în acest moment, dar şi lucruri uşor de îndeplinit (pe care le-ai tot amânat).
 
Cel mai important este să reţii că poţi realiza ceea ce îţi doreşti mult mai uşor decât crezi! Cu o singură condiţie: să fii flexibil(ă).
 
Întreabă-te chiar acum:
 
Care este de fapt starea pe care mi-o doresc dacă realizez aceste lucruri?
Ce îmi oferă acest vis? Pot obţine şi altfel aceste trăiri deosebite?
 
Spre exemplu, eu mi-am dorit de câţiva ani să am o emisiune tv de dezvoltare personală, iar acest video blog mi-a permis să o realizez online.
 
Alt exemplu: vrei să călătoreşti într-o destinaţie exotică dar încă nu îţi permiţi. În Grecia există insule care au plaje exotice incredibile şi poţi ajunge acolo cu muult mai puţini bani! (vezi poza „Visul tău #3” din filmul de mai sus, am făcut-o pe o plajă din insula grecească Lefkada).
 
Care este cel mai bun bucket list? Cel care vorbeşte cu tine şi îţi reaminteşte să acţionezi pentru dorinţele tale speciale! Urmăreşte filmul de mai sus pentru a vedea despre ce este vorba 🙂
 
Şi nu uita să laşi un comentariul în care să ne spui ce visuri ai tu pe bucket list! 
 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments