cele-mai-bune-carti-despre-dezvoltare-personala-cu-download-gratuitFoarte multe website-uri despre dezvoltare personală oferă cărţi gratuite pentru abonarea la newsletter-ul lor. Din păcate unele din ele sunt făcute la repezeală, fără să ofere o valoare reală.
 
De aceea am căutat pentru tine cele mai bune cărţi oferite pe internet în limba română şi în engleză.
 
Subiectele sunt foarte diverse: de la teme practice cum ar fi managementul creativ al timpului sau cum să-ţi creşti vânzările în afacerea ta, până la atragerea banilor sau miracolelelor pe care le doreşti în viaţa ta.

 
Îţi urez citire plăcută şi nu uita cel mai important lucru legat de acest tip de cărţi: nu e suficient doar să le citeşti, ci să şi aplici cât mai mult din ceea ce înveţi!
 
Iar dacă vrei să ai acces la rezumate din ultimele cărţi din domeniul dezvoltării personale, abonează-te la Blinkist.
 
 
În limba română:
 
1) Lorand Soares Szasz, unul din cei mai buni business coachi şi speakeri din România oferă 19 strategii pentru a creşte vânzările în afacerea ta:
 
19 din cele mai eficiente strategii pentru a creşte vânzările
 

2) Un ghid foarte bine documentat, cu 101 sfaturi pentru cei care fac primii paşi în dezvoltarea personală Florin Roşoga:
 
101 moduri simple ca sa-ti incepi propria dezvoltare personala
 
3) Luca Dezmir ne oferă nu una, ci 4 cărţi electronice excelente despre cum să ne îmbunătăţim finanţele:
 
Milionarul mioritic
 
4) O lectură cel puţin interesantă despre antreprenoriat, văzut prin experienţa personală de viaţă a lui Andrei Roşca:
 
Suntem furtuni
 
5) Leonard Dobre caută întotdeauna moduri a vedea diferit conceptele clasice din dezvoltare personală şi cartea lui nu face excepţie, ţi-o recomand pentru a privi dincolo de motivaţie:
 
Dincolo de motivaţie
 
 

În limba engleză:
 
6) O carte excelentă a celebrului Joe Vitale care mă uimeşte mereu prin faptul că oferă foarte multe lucruri de calitate în mod gratuit. Cum să atragi miracolele în viaţa prin asumarea întregii resposabilităţi asupra vieţii tale şi nu numai:
 
The Miracles Manual: The Secret Coaching Sessions
 
7) O altă carte oferită gratuit de Joe Vitale, despre cum să atragi bani printr-o formulă simplă alcătuită din 7 paşi:
 
Attract Money Now
 
8) Un altfel de management al timpului – cum să îţi stăpâneşti timpul în mod creativ (una dintre cele mai bine organizate cărţi din această listă)
 
Time Management for Creative People
 
9) T. Harv Eker este expert în mentalitatea banilor şi în această carte gratuită îţi va arăta cum să gândeşti pentru a prospera într-un mod rapid:
 
Speed Wealth
 
10) Bob Proctor, unul din cei mai buni profesori ai succesului, te învaţă în cel mai simplu şi clar mod cum să-ţi foloseşti subconştientul pentru a obţine tot ceea ce îţi doreşti, pentru că „te-ai născut bogat”:
 
You Were Born Rich
(formularul este în dreapta sus)
 
Vreau să te rog ceva: împărtăşeşte acest articol cu prietenii tăi pentru a benficia şi ei de aceste texte deosebite.
 
Şi dacă vrei să recomanzi şi alte cărţi gratuite care pot aduce o valoare reală, adaugă mai jos un comentariu. Voi actualiza lista din acest articol cu cele mai bune recomandări.

 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments