Seminarul Cel mai bun TUAi întâlnit oameni care au experienţă, calităţi şi chiar talent înnăscut dar se subestimează şi rămân la un nivel mediocru?
 
De cele mai multe ori, motivul este lipsa încrederii în propriile forţe – care ne privează de foarte multe bucurii şi împliniri în viaţă.
 
Cu acest scop am ţinut seminarul „Cel mai bun TU” – despre încrederea în sine şi performanţa în viaţa noastră.
 
Au fost două sesiuni pline de energie (una dimineaţa şi alta seara), la care au participat peste 200 de persoane.
 
Cel mai bun TU - 2 Am vorbit despre multe subiecte, unul din cele mai importante fiind modul în care gândim şi cum ne afectează rezultatele în orice domeniu al vieţii.
 
Cel mai important este să înţelegem că nu suntem ca o bărcuţă în voia vântului – în orice situaţie avem puterea de a ne alege răspunsul la ceea ce se întâmplă.
 
Au fost unele momente intense, pline de emoţie dar şi clipe amuzante în care oamenii şi-au dat seama că multe din fricile lor sunt doar distorsiuni ale realităţii.
 
Cel mai mult mi-a plăcut dorinţa de dezvoltare personală a participanţilor. Au venit cu o energie extraordinară şi am simţit că au luminat sala, mai ales în timpul exerciţiilor – unde au arătat foarte multă implicare.
 
Le mulţumesc din suflet celor care au fost prezenţi, pot să spun că au avut un impact foarte mare asupra mea şi nu voi uita prea curând această experienţă.
 
 
Citez aici câteva feedback-uri primite de la cei care au participat:
 
„A fost o plăcere să particip la seminar. Am învăţat, am experimentat, am simţit emoţie şi energie”
 
„Cel mai mult mi-au plăcut informaţiile utile, asocierea cu muzica şi entuziasmul prezentării”
 
Cel mai bun eu 3„Vă mulţumesc frumos pentru cuvintele pline de profunzime transmise pe parcursul seminarului, m-au făcut să meditez asupra ceea ce sunt şi ce vreau să fac”
 
„Mi-a plăcut îmbinarea între precizia informaţiei, aplicabilitatea ei, creativitate şi interactivitate”
 
„Ne-ai făcut pe unii să simţim că putem mai mult, iar pe alţii să înţelegem că acest sentiment este unul real şi că ne poate propulsa dacă vom ajunge să simţim asta permanent şi nu doar sporadic”

 
Eu cred că a venit momentul să renunţăm la subestimare şi să învăţăm să ne apreciem la adevăratul nostru potenţial. Şi asta îi va inspira şi pe cei din jurul nostru.
După cum spunea Woodrow Wilson, „nu eşti aici doar pentru a supravieţui. Eşti aici pentru a ajuta lumea să trăiască mai bine, cu o viziune mai mare, cu un spirit al speranţei şi al realizării mai bun.”
 
Pentru cei care nu au reuşit să prindă loc, pregătim încă un seminar gratuit în această primăvară, dacă vreţi să primiţi invitaţia din timp puteţi să vă înscrieţi la newsletter.

 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments