Am publicat această filmare pentru concursul lui Brendon Burchard – scopul concursului era de a împărtăşi 5 sfaturi sau recomandări în orice domeniu, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor.
 
Brendon este speaker, trainer, autor de cărţi bestseller şi mai ales expert în a le arăta oamenilor să îşi transmită mesajul în lume, să inspire şi să contribuie în viaţa celorlalţi.
 
Mesajul lui este simplu: la sfârşitul vieţii, ne vom pune 3 întrebări:„Oare am trăit cu adevărat?”, „Am iubit din plin?” şi „Oare am contant, am făcut o diferenţă în această lume?”
 
Crezi că experienţa ta de viaţă contează?
Crezi că ai putea să ajuţi pe cineva cu sfaturi, cunoştinţe, întrebări potrivite sau pur şi simplu prin exemplul tău personal?
 
De multe ori ne subestimăm aceste capacităţi, nu ne dăm seama că fiecare dintre noi poate să contribuie cu ceva bun în existenţa altora.
 
În acest film vorbesc despre 5 paşi pentru a atinge o performanţă rapidă în orice domeniu, orice activitate, mai ales atunci când începem ceva nou.
 
Poate fi spre exemplu public speaking, vânzări, o nouă afacere sau jobul visurilor noastre.
De prea multe ori ni s-a spus că trebuie să avem ani de practică înainte să fim buni, şi acest lucru ne demotivează de cele mai multe ori.
 
De fapt, mulţi nici nu mai îndrăznesc să înceapă munca pentru pasiunea sau ţelul lor, pentru că nu au încredere în ei!
 
Haideţi să trecem peste aceste scuze şi preconcepţii, şi să acţionăm cât mai repede!
 
Cei 5 paşi sunt:
 
1. Dezvoltă credinţa că poţi face acel lucru – dar cum facem asta? Mai multe în filmul de mai sus..
 
2. Ieşi din zona de confort, de fiecare dată – acest lucru te va propulsa foarte repede, pentru că foarte puţini o fac în mod consecvent
 
3. Dă-ţi voie să înveţi din greşeli – motivul pentru care nu învăţăm aşa repede este pentru că.. mai bine uită-te la film pentru a-l descoperi
 
4. Modelează-i pe cei mai buni – modelarea este calea rapidă către perfecţionare, dar nu înseamnă să copiezi ca la şcoală, există 2 factori esenţiali pentru a reproduce rezultatele maeştrilor
 
5. Repetă toate acestea cât mai des! – pasul final va crea un efect compus care îţi va da un elan fenomenal!
 
Gândeşte-te chiar acum la o acţiune sau un proiect pentru care să aplici aceşti paşi!
 
 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments