Un seminar despre încrederea în sine şi performanţa în viaţa de zi cu zi
 
Motto: “Şansele tale de succes în orice întreprinzi pot fi oricând măsurate prin cât de mult crezi în tine” – Robert Collier
 

Cât de importantă este încrederea în sine pentru lucrurile pe care vrei să le realizezi?
 

Cunoşti persoane care au talent şi chiar experientă dar totuşi nu îndrăznesc să obtină ceea ce îşi doresc?
Lumea e plină de oameni ‘cu potenţial’ care ar fi putut să faca lucruri extraordinare şi care în cele din urmă s-au mulţumit cu puţin pentru că nu au crezut suficient în propriile forţe.
 

Ai auzit de tehnici care îţi cresc încrederea cât ai bate din palme? Află că acestea funcţionează, însă doar pe termen scurt. Pe termen lung ai nevoie să-ţi construieşti un caracter puternic.
 
O centrală nu are enegie, ci generează energie. În acest eveniment vei învăţa cum să devii o centrală nucleară în materie de încredere.
 

Ce pierzi dacă nu vii la acest seminar:
– pierzi instrumentul care îţi poate creşte încrederea în tine imediat (culmea e că l-ai folosit deja fără să-ţi dai seama)
– pierzi sistemul care determină cum te vei simţi în orice situaţie din viaţă (mai ales în cele dificile)
– pierzi cea mai eficientă scală pentru a-ţi măsura încrederea în tine – încrederea veritabilă, nu orgoliul de moment
– pierzi metoda pe care au folosit-o Tiger Woods, Michael Jordan şi alţi sportivi de top pentru a ajunge cei mai buni (poţi s-o foloseşti şi tu în orice domeniu)
 

Ce câştigi dacă vii:
– înveti cum să te accepţi pe tine chiar şi atunci când faci greşeli colosale
– îţi descoperi sursa cea mai adâncă a încrederii (va trebui să sapi dar crede-mă că va merita)
– îţi foloseşti corpul pentru a crea încredere (chiar acolo în timpul seminarului)
– înveţi cum să-ţi construieşti încrederea în orice domeniu, pornind de la zero experienţă şi zero abilităţi
– întâlneşti oameni ca tine, care îşi doresc să se îmbunătăţească
 

Hai la un seminar gratuit care te poate ajuta să-ţi foloseşti cu adevărat potenţialul!
 
Trainer: Dragoş Stoian
Data: 6 iunie 2013
Durata: 2h30
Orele: alege între cele 2 variante
   11.00 – 13.30 (sesiunea de dimineaţă)
   19:00 – 21:30 (sesiunea de seară)

 

Acest seminar nu se mai ține, dar dacă vrei dvd-ul cu înregistrarea lui, participă la cursul ”Cea mai răsplătită inteligență”, și îl vei primi în mod gratuit!

 
 

Despre trainer:

 
Dragoş Stoian este trainer, speaker, blogger, team leader Speakers’ Arena Bucureşti şi membru Toastmasters Club Bucureşti (English Speaking Club).
Pasiunea lui cea mai mare este dezvoltarea personală, pe care a descoperit-o acum 12 ani când trecea prin momente dificile din cauză că îi lipsea încrederea în propriile forţe.
 
După ce a aplicat anumite principii şi metode din dezvoltarea personală, a văzut schimbări masive în viaţa lui. A început să se instruiască din ce în ce mai mult, participând la evenimente live cu mari traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, T. Harv Eker sau Joseph McClendon.
 
A organizat şi susţinut evenimente de dezvoltare personală ca „Încrederea în sine – dinspre interior spre exterior”, „Obiceiuri Mentale”, „Atelierul cel mai bun eu”, „Comunicarea non-verbală”, „Speakers Arena”.
 
Dragoş, despre scopul lui: „Cel mai important lucru pentru mine este să devin mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama cât de valoroşi sunt”
 
Îl poţi găsi la adresa:
dragos.m.stoian[at]gmail.com
 

Ce spun cei care au participat la seminarul „Cel mai bun TU”:


„Ne-ai făcut pe unii să simţim că putem mai mult, iar pe alţii să înţelegem că acest sentiment este unul real şi că ne poate propulsa dacă vom ajunge să simţim asta permanent şi nu doar sporadic.”
 
„A fost o plăcere să particip la seminarul tau. Am învăţat, am experimentat, am simţit emoţie şi energie şi te felicit pentru ce ai transmis.”
 
„Vă mulţumesc frumos pentru cuvintele pline de profunzime transmise pe parcursul seminarului, m-au făcut să meditez asupra ceea ce sunt şi ce vreau să fac.”
 
„La seminar l-am adus şi pe soţul meu, şi el este un om destul de greu de convins. Daca seminarul tău a avut efect asupra lui (şi a avut un mare impact), înseamnă că este un seminar foarte bun.”
 
„Am fost destul de des la cursuri în ultimele luni şi cred că al tău a fost între primele 3 ca şi clasament. Apreciez în mod deosebit că eşti consecvent şi că faci ceea ce spui.”
 
„Mi-a plăcut îmbinarea între precizia informaţiei, aplicabilitatea ei, creativitate şi interactivitate”
 
„M-a captivat modul neobişnuit şi atrăgător de prezentare, a depăşit aşteptările”

 

Ce spun alţii despre trainer:

 

Dragoş Stoian are o abilitate unică de a te face să simţi că iţi vorbeşte doar ţie, deşi sunt 40 de oameni în sală.  Are un mod excelent în care te ghideaza spre soluţia cea mai bună.  Soluţie pe care o aveai, dar nu o conştientizai.  Îl recomand cu caldură pe Dragoş pentru a te ghida într-o călătorie unică.

 

Răzvan Daba, Consultant şi trainer în public speaking

 
 


 

 

Alice Buiculescu

L-am întâlnit pe Dragoş exact în momentul în care mă hotărâsem să fac mai mult pentru mine şi pentru cei din jurul meu.
Dragoş m-a ajutat să înţeleg cum trebuie aplicate toate acele formule ‘magice’ pe care le citisem în cărţile pentru dezvoltare personală astfel încât să ai rezultate rapide şi de lungă durată.
 
Are un optimism fantastic şi o energie incredibilă de care te molipseşti de îndată ce vei participa la seminariile şi workshop-urile lui.
Este o persoană care ştie să creeze valoare şi am văzut asta atât în timpul seminariilor lui cât şi după, când i-am solicitat suportul astfel încât rezultatele să îşi facă mai repede apariţia în viaţa mea.

 

Alice Buiculescu

 


 

Cel mai mult mi-a plăcut la Dragoş capacitatea de a captiva audienţa, de a îmbina teoria cu exemple personale şi de a crea un nivel ridicat de atenţie şi interes în sală. Toate acestea „condimentate” cu multă dăruire şi capacitatea de adaptare a discursului la un public eterogen

Ştefania Luca, Trainer & Business Developer – COMPASS Training

 
 


 

Unul din lucrurile care m-a ajutat cel mai mult de la Dragoş sunt 2 cartonaşe, unul cu atitudini si altul cu obiceiuri, pe care le-am primit în cadrul unui workshop ţinut de Dragoş împreună cu Alecsandru Imbuzan. Am considerat aceste 2 cartonaşe atât de utile încât am ales să le lipesc pe oglinda de la baie. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, găsesc aceste 2 cartonaşe pe care le citesc şi răspund la întrebări.
 
După doar o saptămână am putut observa impactul pe care acest mic obicei îl are asupra mea. În fiecare dimineaţă îmi amintesc de lucrurile de care sunt recunoscător, de obiectivele mele şi îmi întăresc anumite convingeri care să mă ajute. Din acest motiv precum şi datorită impactului pe care sfaturile sale au avut asupra mea, ţin să îl recomand pe Dragoş ca trainer pe obiceiuri de succes.
 
Paul Ardeleanu, Ambasador IRSCA Gifted Education Romania

 


 

L-am cunoscut pe Dragoş la un proiect de dezvoltare personală şi am constatat pe parcurs că este una din persoanele cele mai pasionate de acest domeniu din câte cunosc. Interesat de cunoştinţe şi experienţe noi, Dragoş este de asemenea dornic să împărtăşească cu ceilalţi. A organizat şi susţinut cu succes un workshop la care am participat şi care a avut un impact pozitiv asupra participanţilor.
 
Dragoş Barbălată, Fondator şi Preşedinte Young Professionals Club

 


 

 
Dragoş este foarte ambiţios şi creativ, iar evoluţia pe care am observat-o de când îl cunosc şi pasiunea pe care o pune în fiecare exerciţiu sau discurs, mă fac să-l recomand cu încredere oricui interesat să se dezvolte personal.
 
Liviu Vasilescu, Coordonator Speakers’ Arena Buzău