Să fii un speaker excelent care se diferențiază a devenit o abilitate necesară în economia din ziua de azi.

Realitatea este că majoritatea oamenilor nu și-au descoperit adevăratul potențial și stau pe o piatră prețioasă nefolosită!
F1-Speaker-System
Experiența și cunoștințele pe care cei mai mulți oameni le-au dobândit pe parcursul vieții lor pot fi împachetate într-un mod care educă, motivează și îi inspiră pe ceilalți să fie, să facă și să aibă mai mult.

Atunci când înveți cum să comunici acel know-how și experiența ta într-un mod unic, viața îți va oferi mai mult decât îți imaginezi.

La evenimentul “Speaking & Presenting with IMPACT” vei trece prin sistemul exclusiv Speaker F1 pentru a deveni un speaker mai încrezător și mai rafinat, care poate performa cu un real IMPACT!

Acest lucru îți va crește și valoarea pe care o aduci pe piață și implicit capacitatea de a câștiga bani.

CUM TE POATE AJUTA „SPEAKING & PRESENTING WITH IMPACT” ÎN CĂLĂTORIA CĂTRE SCOPUL TĂU:

Pasul 1

Vei învăţa cum să creezi o prezentare foarte structurată pentru a transmite mesajul tău şi pentru a-ţi împărtăşi expertiza folosind un sistem testat în nenumărate rânduri.

Vei realiza că vorbitul în public este de fapt mult mai uşor decât pare. Lucrul esenţial este structura care te va ajuta să te conectezi cu publicul şi să-l angrenezi la un nivel mult mai profund.
Speaking-and-presenting-with-impact-1

Pasul 2

Vei vedea exemple pentru fiecare strategie, explicată şi demonstrată pas cu pas cu Tosin Ogunnusi, apoi vei practica aceste lucruri în faţa audienţei. Astfel vei şti că aceste tehnici funcţionează şi cel mai important: că funcţionează pentru tine.

Pasul 3

Sistemul Speaker F1 va fi descompus în etape şi vei trece prin toate etapele completând câte un exerciţiu pentru fiecare model.

La sfârşitul programului de 3 zile vei avea toate abilităţile necesare pentru a vorbi în public şi a prezenta cu IMPACT!

CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI:

Vorbitul în public cu IMPACT şi uşurinţă – Cele mai eficiente abilităţi pe care le folosesc cei mai buni profesionişti din lume, aplicate în exerciţii practice;

Modelul de expertiză DKNY – Vei învăţa cum să-ţi construieşti primele 10 minute din prezentarea ta. Primele momente pe scenă sunt foarte importante, pentru că atunci captivezi atenţia audienţei prin ceea ce faci şi ceea ce spui;

Formulat 4-MAT – Vei afla cum să-ţi structurezi discursul, workshop-ul sau seminarul pentru a adresa toate tipurile de oameni din sală, pentru că fiecare are un mode diferit de învăţare. Astfel vei putea crea design-ul pentru o afacere profitabilă care poate fi prezentată în faţa maselor:

Structura unică de identitate – vei descoperi cum să te poziţionezi ca expert având soluţia ta proprie pe care audienţa o va putea urmări.

Această structură-soluţie poate deveni fundaţia pentru produsul tău audio, pentru un DVD, sau chiar pentru o carte pe care o vei publica. Poate deveni de asemenea training-ul tău de câteva zile.

Fiecare antreprenor de succes şi-a creat o „structura unică de identitate”, prin care au devenit celebri. Spre exemplu structura lui Robert Kiyosaki este reprezentată de cele 4 cadrane: Angajat, Liber profesionist, Patron şi Investitor.
Speaking-and-presenting-with-impact-2
Modelul SHARK – După ce ai identificat structura ta unică de identitate, vei învăţa cum să extinzi fiecare punct din soluţia pe care ai creat-o. Stăpânirea acestui model te va duce în topul experţilor din industria ta!

Modelele 3C, 3R şi arta povestirii – Ca speaker profesionist misiunea ta nu este doar să informezi audienţa, ci să-i transformi dinăuntru prin captivarea la un nivel profund. Pentru aceasta vei învăţa cum să demonstrezi un punct de vedere şi să spui o poveste sau să spui o poveste şi să demonstrezi un punct de vedere.

Ai nevoie să te consideri un entertainer, cineva care poate inspira, motiva şi antrena audienţa prin arta magică a povestirii.

Cum să-ţi vinzi produsele live – Ca speaker şi persoană cu influenţă ai nevoie să-ţi vinzi produsele tale, şi dacă nu te-ai gândit încă, ai nevoie să le creezi. De aceea vei învăţa abilităţile de vânzare de pe scenă – cum vei fi plătit ca speaker.

SESIUNE BONUS: Board-breaking

Testare
La sfârşitul evenimentului, Tosin ne va purta printr-o sesiune de board-breaking – spargerea unei plăci de lemn de 2,5 cm grosime, folosind palma goală.

Totul începe cu o respiraţie profundă, din abdomen. Apoi faci o mişcare puternică pe care ai ancorat succese din trecut, pentru a intra într-o stare productivă. După pregătire, mâna trece prin lemn aşa cum trece cuţitul prin unt..

Este o activitate dinamică de tipul fire-walking, care te ajută să-ţi dai seama că nu există bariere – după ce o faci, capeţi o încredere imensă în forţele tale şi te întrebi: “Dacă am făcut acest lucru pe care nu-l credeam posibil, ce altceva pot sa fac, şi nu credeam că pot până acum?”

Detalii despre curs:

Perioada: 20, 21, 22 iunie, orele 10:00-18:00 (cursul durează 3 zile: vineri, sâmbătă, duminică)

Locaţie: Ella’s Center for Excellence, Bd Magheru 12-14, Bloc Patria, Sc C, et 2, Ap 32 (lângă cinema Patria, intrarea pe Arthur Verona)
 
Investiţie:Valoarea pe care o vei primi la acest curs este estimată de Tosin Ogunnusi la 1198 de lire sterline.

În Marea Britanie, el a decis să ţină acest curs cu doar 600 de lire sterline, pentru a fi mai accesibil publicului larg.

Deoarece a venit la noi în ţară şi a văzut entuziasmul românilor de a se dezvolta, Tosin oferă cursul lui, doar pentru România, la mai puţin de jumătate de preţ, şi anume 300 de euro.

Asta înseamnă doar 100 de euro pe zi, având în vedere că cei din UK plătesc mai mult decât dublu pentru numai 2 zile.

 

OFERTĂ LIMITATĂ: Pentru că Tosin ține acest eveniment pentru prima oară în România, puteți beneficia de 50% reducere până joi, 19 iunie – asta înseamnă doar 150 euro pentru 3 zile!

În plus, Tosin va oferi fiecărui participant 3 luni de mentoring personal cu el pe Skype după curs, inclus în prețul de 150 de euro – în mod normal acest mentoring se vinde cu 540 de lire sterline în UK!

Aceasta este o ofertă unică, Tosin nu o va mai face niciodată, și mai sunt doar 4 locuri disponibile.

Pentru a participa, înscrie-te în formularul de mai jos:

Iată ce au spus cei care au participat la acest curs:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despre trainer:

Tosin Ogunnusi
Tosin Ogunnusi este cel mai bun Empowerment Coach din Marea Britanie şi fondatorul companiei Think! Training & Consultancy Ltd, specializată în training-uri de îmbunătăţirea performanţei – poţi citi un interviu de excepţie cu el aici.

Tosin oferă soluţii de training dinamic şi eficace, precum şi dezvoltare şi coaching pentru lideri, echipe şi persoane. Cursurile lui cuprind îmbunătăţirea performanţei pentru vânzări, serviciul cu clienţii, leadership, NLP, formare de formatori, dezvoltare personală, team building, precum şi coaching personal şi mentoring.

Este expert în Public Speaking şi activităţi dinamice precum board-breaking, glass-walking, arrow-breaking şi celebrul fire-walking, popularizat de Tony Robbins.
 

Tosin lucrează cu mari companii multinaţionale (cum ar fi Aviva sau O2), unde organizează aceste activităţi dinamince în cadrul sesiunilor de team building, după cum puteţi urmări în filmul de mai jos: