Un workshop despre încrederea în sine şi performanţa în viaţa de zi cu zi
 
Motto: “Şansele tale de succes în orice întreprinzi pot fi oricând măsurate prin cât de mult crezi în tine” – Robert Collier
 

Ai întâlnit oameni care au multă experienţă, calităţi şi chiar talent înnăscut dar trăiesc şi acţionează la un nivel mediocru?
 
Fiecare dintre noi are un potenţial nelimitat, dar pentru că ne lipseşte încrederea în propriile forţe ne privăm de bucuriile şi împlinirile vieţii. Acest eveniment a fost creat cu scopul de a-ţi oferi instrumente practice pentru a-ţi descoperi şi a-ţi folosi acest potenţial.
 
Workshopul va continua principiile prezentate în seminar, care vor fi aplicate acum prin foarte multe exerciţii.
Ne vom cunoaşte mai bine, ne vom pune întrebări, vom interacţiona foarte mult şi ne vom schimba modurile de gândire la nivel emoţional.
 
Toate acestea în 4 ore şi jumătate în care am concentrat cele mai puternice moduri prin care putem obţine performanţă în viaţa noastră.
 
Ce vei pierde dacă nu vii la acest eveniment (apasă pe linkurile cu roşu pentru a citi articole practice despre fiecare subiect):
 
Cum să-ţi cultivi iubirea pentru a te aprecia la valoarea ta adevarată
– cum să-ţi dai seama dacă te accepţi sau nu cu adevărat în acest moment
– cum să controlezi vocea criticului interior
– cum să accesezi iubirea din interiorul tău printr-un exerciţiu care poate fi aplicat în orice moment
 
Cum sa îţi direcţionezi modul de gândire pentru a produce rezultatele pe care le doreşti
– cele 5 moduri de schimbare ale convingerilor
– convingerile particulare pentru fiecare situaţie şi cum le putem schimba
– planul pentru crearea celui mai bun TU, exact aşa cum îţi doreşti
– înrădăcinarea noilor convingeri despre potenţialul nostru nelimitat
 
Cum să creezi încredere sustenabilă în propriile forţe
– cum să descoperi că ai deja încredere în tine
– folosirea mediului pentru a-ţi creşte încrederea
– schimbarea gândurilor negative cu ajutorului unui simplu gest
– cele 4 niveluri ale oferirii
– întrebarea care poate schimba orice conflict cu 180 grade
 
– Instalarea obiceiurilor pentru a crea schimbări de durată
– O provocare-temă care te va ajuta să influenţezi în bine oamenii apropiaţi din viaţa ta
– Crearea unui viitor irezistibil folosind succesele din trecutul tău
 

 
Trainer: Dragoş Stoian
Ora: 17:00
Durata: 4h30
Locaţia: Hotel RIN Central, Strada Traian 55A, vezi harta aici
 
Indicaţii: Hotelul este situat la intersecţia străzii Traian cu strada Matei Basarab, aproape de hala Traian. Se ajunge uşor de la Piaţa Unirii – 2 staţii cu oricare din autobuzele 123,124 sau 104, apoi mai sunt 5 minute de mers pe jos pe strada Traian. Se mai poate ajunge de la Gara de Nord cu autobuzul 133, care opreşte chiar lângă hotel (staţia Matei Basarab).
 

 
Preţ: 200 lei
Pentru cei care au fost la seminarul „Cel mai bun TU”: 140 lei
 
Nu uitaţi să alegeţi „Da” la rubrica „Am participat la seminarul Cel mai bun TU” pentru a beneficia de reducere!
 

Garanţie:

Dacă nu vei fi mulţumit(ă) de workshop, la sfârşit vei primi banii înapoi fără nicio condiţie!
 
 

Ce au spus cei care au fost la workshop:

 
“S-a lucrat concret pe problemele fiecaruia, fara generalizari teoretice”
 

„in dimineata aceasta nu mi-am mai amanat ceasul, m-am trezit cu zambetul pe buze si pana in prezent am o stare de sarbatoare dar ce e cel mai important :Stiu ca pot, trebuie doar sa vreau…iar workshop-ul tau m-a facut sa VREAU”
 
“Ne-a ajutat sa ne definim mai bine ce vrem sa fim si sa ne concentram pe esential.”
 
“Exercitiile practice care au adus schimbari imediate”
 
“Aplic cam tot ce am priceput de la workshopul tau in viata de zi cu zi, cu sotul, cu copilul, cu prietenii, cu colegii de serviciu, cu partenerii de afaceri.”

 
 

Despre trainer:

 
Dragoş Stoian este trainer, speaker, blogger, team leader Speakers’ Arena Bucureşti şi membru Toastmasters Club Bucureşti (English Speaking Club).
Pasiunea lui cea mai mare este dezvoltarea personală, pe care a descoperit-o acum 12 ani când trecea prin momente dificile din cauză că îi lipsea încrederea în propriile forţe.
 
După ce a aplicat anumite principii şi metode din dezvoltarea personală, a văzut schimbări masive în viaţa lui. A început să se instruiască din ce în ce mai mult, participând la evenimente live cu mari traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, T. Harv Eker sau Joseph McClendon.
 
A organizat şi susţinut evenimente de dezvoltare personală ca „Încrederea în sine – dinspre interior spre exterior”, „Obiceiuri Mentale”, „Atelierul cel mai bun eu”, „Comunicarea non-verbală”, „Speakers Arena”.
 
Dragoş, despre scopul lui: „Cel mai important lucru pentru mine este să devin mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama cât de valoroşi sunt”
 
Îl poţi găsi la adresa:
dragos[punct]m[punct]stoian[at]gmail[punct]com
 
 

Ce spun alţii despre trainer şi despre alte evenimente ţinute de acesta:

 

Dragoş Stoian are o abilitate unică de a te face să simţi că iţi vorbeşte doar ţie, deşi sunt 40 de oameni în sală.  Are un mod excelent în care te ghideaza spre soluţia cea mai bună.  Soluţie pe care o aveai, dar nu o conştientizai.  Îl recomand cu caldură pe Dragoş pentru a te ghida într-o călătorie unică.

 

Răzvan Daba, Consultant şi trainer în public speaking

 
 


 

 

Alice Buiculescu

L-am întâlnit pe Dragoş exact în momentul în care mă hotărâsem să fac mai mult pentru mine şi pentru cei din jurul meu.
Dragoş m-a ajutat să înţeleg cum trebuie aplicate toate acele formule ‘magice’ pe care le citisem în cărţile pentru dezvoltare personală astfel încât să ai rezultate rapide şi de lungă durată.
 
Are un optimism fantastic şi o energie incredibilă de care te molipseşti de îndată ce vei participa la seminariile şi workshop-urile lui.
Este o persoană care ştie să creeze valoare şi am văzut asta atât în timpul seminariilor lui cât şi după, când i-am solicitat suportul astfel încât rezultatele să îşi facă mai repede apariţia în viaţa mea.

 

Alice Buiculescu

 


 

Cel mai mult mi-a plăcut la Dragoş capacitatea de a captiva audienţa, de a îmbina teoria cu exemple personale şi de a crea un nivel ridicat de atenţie şi interes în sală. Toate acestea „condimentate” cu multă dăruire şi capacitatea de adaptare a discursului la un public eterogen

Ştefania Luca, Trainer & Business Developer – COMPASS Training

 
 


 

Unul din lucrurile care m-a ajutat cel mai mult de la Dragoş sunt 2 cartonaşe, unul cu atitudini si altul cu obiceiuri, pe care le-am primit în cadrul unui workshop ţinut de Dragoş împreună cu Alecsandru Imbuzan. Am considerat aceste 2 cartonaşe atât de utile încât am ales să le lipesc pe oglinda de la baie. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, găsesc aceste 2 cartonaşe pe care le citesc şi răspund la întrebări.
 
După doar o saptămână am putut observa impactul pe care acest mic obicei îl are asupra mea. În fiecare dimineaţă îmi amintesc de lucrurile de care sunt recunoscător, de obiectivele mele şi îmi întăresc anumite convingeri care să mă ajute. Din acest motiv precum şi datorită impactului pe care sfaturile sale au avut asupra mea, ţin să îl recomand pe Dragoş ca trainer pe obiceiuri de succes.
 
Paul Ardeleanu, Ambasador IRSCA Gifted Education Romania

 


 

L-am cunoscut pe Dragoş la un proiect de dezvoltare personală şi am constatat pe parcurs că este una din persoanele cele mai pasionate de acest domeniu din câte cunosc. Interesat de cunoştinţe şi experienţe noi, Dragoş este de asemenea dornic să împărtăşească cu ceilalţi. A organizat şi susţinut cu succes un workshop la care am participat şi care a avut un impact pozitiv asupra participanţilor.
 
Dragoş Barbălată, Fondator şi Preşedinte Young Professionals Club

 


 

 
Dragoş este foarte ambiţios şi creativ, iar evoluţia pe care am observat-o de când îl cunosc şi pasiunea pe care o pune în fiecare exerciţiu sau discurs, mă fac să-l recomand cu încredere oricui interesat să se dezvolte personal.
 
Liviu Vasilescu, Coordonator Speakers’ Arena Buzău