Ai văzut vreodată un film atât de captivant încât te-ai abţinut să mergi la baie până la sfârşit pentru a nu pierde nici o secundă din firul povestirii? O poveste bună te poate captiva atât de mult încât noţiunea timpului dispare şi uiţi foarte uşor de griji şi de probleme.

 

La fel şi un discurs ţinut de o persoană cu adevărat pasionată de subiect te poate inspira si te poate ajuta să vezi altfel lumea.

 

Pe măsură ce vei urmări filmele de mai jos, te vei simţi din ce în ce mai inspirat(ă) şi vei afla lucruri care îţi vor da de gândit. Şi în timp ce vei absorbi informaţia, vei realiza cât de mult contează influenţa lucrurilor pe care le urmărim pe internet.

 

 

În 1944, un tată împreună cu fiul său intră în biroul directorului unui vestit colegiu. Acest tată nu era nimeni altul decât.. dar mai bine urmăreşte discursul de mai jos ţinut de Alice Stoian, pentru a afla întreaga poveste, despre Cele 4 chei necesare pentru îndeplinirea ţelurilor noastre:
 

 
 
Ce este o persoană cu handicap? În primul rând, este o persoana care spune ‘nu pot’. Urmăreşte povestea incredibilă a lui Marian Basa – Viaţa trăită pe picioare:
 

 
 
Întoarce-te chiar acum spre persoana de lângă tine şi uită-te în ochii ei. Ştii care este cea mai mare contribuţie pe care poţi să i-o aduci? Discursul lui Paul Ardeleanu ne răspunde la această întrebare purtându-ne prin Călătoria lui în dezvoltarea personală:
 

 
 
O bătrânică, un pateu şi un câine. Acestea sunt elementele care l-au adus pe Mircea Frăţilă în Starea de flux. Ce este această misterioasă stare? Urmăreşte discursul de mai jos şi vezi dacă poţi observa când intră şi când iese Mircea din starea de flux:
 

 
 
Un discurs care te va scoate din orice stare de plictiseală: Decizii proaste. Plecând de la un citat din Will Smith, Răzvan Daba ne prezintă cu un umor irezistibil un personaj inedit – Ghiţă. Ce decizii proaste va lua Ghiţă şi de ce?
 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, apasă butonul Like de mai jos pentru a împărtăşi cu alţii aceste discursuri!

 
 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments