Avem un potenţial enorm şi totuşi ne autolimităm deoarece nu avem o imagine bună vis-a-vis de propria noastră persoană şi ne lipseşte încrederea în sine pentru a acţiona.
 
Acest website a fost creat pentru a ajuta oamenii să îşi descopere acest potenţialul şi să îşi depăşească limitele. Întotdeauna putem face şi putem fi mai mult, iar pentru asta avem nevoie de inspiraţie, strategii concrete şi dovada că şi alţii au facut-o înaintea noastră.
 
Viziune: Să îmbunătăţim viaţa a peste 1.000.000 de oameni, prin materiale online, traininguri, evenimente, coaching şi consultanţă.
 
Obiective:

  • Crearea de materiale online care să ofere atât inspiraţie cât şi metode practice, prin articole, filme, programe online şi webinarii
  • Organizarea de seminarii, workshop-uri şi alte evenimente live din domeniul dezvoltării personale, care să ajute participanţii să îşi crească încrederea în sine, abilităţile de comunicare şi să aplice ce au învăţat pentru rezultate durabile
  • Instruirea oamenilor pasionaţi de public speaking şi training, pentru ca aceştia să-şi poată oferi talentele şi să contribuie la rândul lor

 
Misiunea noastră este de a ajuta cât mai mulţi oameni să îşi utilizeze la maxim potenţialul lor prin educaţie nonformală continuă, pentru a avea o viaţă extraordinară în toate aspectele.
 
Valorile noastre principale sunt:

  • Contribuţie
  • Integritate
  • Perseverenţă
  • Evoluţie

Dragoș Stoian – Trainer

 
Dragoş este trainer, speaker și blogger.
 
Pasiunea lui cea mai mare este dezvoltarea personală, pe care a descoperit-o acum 12 ani când trecea prin momente dificile din cauză că îi lipsea încrederea în propriile forţe. După ce a aplicat anumite principii şi metode din dezvoltarea personală, a văzut schimbări masive în viaţa lui.

A început să se instruiască din ce în ce mai mult, participând la evenimente live cu mari traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, Brian Tracy, T. Harv Eker sau Joseph McClendon.


Seminarul Cel mai bun TU
Dragoş spune că scopul lui este: „să devin mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama cât de multe pot face”

Îl poţi găsi la adresa:
contact[at]dragosstoian[punct]ro
 

Alice-Stoian

Alice Stoian – Coach

Cu o experiență de peste 12 ani în serviciul cu clienții, Alice a susținut training-uri interne în companii și are formare în coaching Solution Surfers, acreditată ICF.
 

Evenimente organizate de noi:

„Obiceiuri mentale”
Seminarul şi workshop-ul „Cel mai bun TU”
„Speakers Arena” (împreună cu Răzvan Daba)
„Comunicarea non-verbală”
”Speaking and Presenting with Impact” (cu Tosin Ogunnusi)
„Câştigă încredere prin Public Speaking”
”Liga vorbitorilor în public”
”Cea mai răsplătită inteligență”.
Curs online avansat de public speaking
”Reverberator” – cum să-ți construiești un training

 

Vizitează şi site-ul nostru de public speaking www.dragosstoian.ro
 

 
MASTERY HABITS SRL
CUI: 33794900
RC: J40/13196/2014
Adresa: Bd Lacul Tei 109, Bl 13A, Sc D, Et 7, Ap 159, Camera 1, Sector 2, Bucuresti