Ce îţi doreşti cel mai mult să faci, care este pasiunea ta la care ai lucra chiar şi fără plată?
 
Din păcate renunţăm prea uşor la visurile noastre, sub pretextul că suntem realişti şi că nu avem prea mari şanse. Ce ai spune dacă ai primi un imbold care te-ar face să acţionezi chiar azi pentru cel mai imporant ţel al tău?
 
Aceasta este continuarea articolului Îndeplineşte-ţi visurile acum! – vă recomand să-l citiţi înainte de a continua, şi să vedeţi prima parte a filmului. Până acum, a doua parte a workshopului a fost disponibilă doar pentru cei care s-au înscris la newsletter, acum poţi să o vezi aici.
 
Am ţinut acest mini-workshop împreună cu Alecsandru Imbuzan, care şi-a pus visul în practică la scurt timp – şi-a înfiinţat o agenţie de comunicare şi business development.
 
Filmul de mai jos constă în 4 întrebări practice – acestea te vor ajuta să te apropii de visurile tale, să elimini o parte din blocajele care îţi stau în cale şi să acţionezi chiar azi! Pentru că degeaba citim, urmărim filme sau mergem la workshop-uri despre dezvoltare personală dacă nu punem în practică imediat ceea ce am învăţat.
 
Este necesar să faceţi acest exerciţiu cu un partener, veţi vedea că acest lucru în pereche vă poate determina să treceţi mai uşor peste convingerile voastre limitative. Iar la sfârşit partenerul va contribui la finalizarea acţiunii – pentru ca amândoi să vă bucuraţi de succes!
 
Vă garantez că o să vă schimbaţi starea în bine aplicând paşii din filmul de mai jos, şi în acelaşi timp veţi avea şansa să începeţi lucrul pentru ţelurile voastre!
 

 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments