stylish hipster man portrait
Ziua lui Gigel a început prost din primele clipe. Primul lucru pe care l-a făcut după ce s-a trezit în ţârâitul alarmei a fost să apese butonul de snooze şi să se culce la loc.
 
Dar pentru că avea ochii cârpiţi de somn, a oprit alarma complet din greşeală, aşa că a mai dormit jumătate de oră.
 
Când s-a trezit din nou şi a văzut cât e ceasul, a sărit brusc din pat, s-a împiedicat de papuci şi a făcut cunoştinţă cu mocheta. A urmat o goană contra cronomentru, ca în filme.
 
A plecat fără să mănânce, şi-a uitat actele acasă şi după ce a reuşit într-un final să plece şi-a dat seama că traficul se aglomerase infernal. Parcă totul mergea anapoda.

 

Îţi aminteşti de o zi pe care ai început-o asemănător? Parcă nimic nu merge cum trebuie, şi tu devii din ce în ce mai stresat.. te enervezi din orice, şi pe oricine are ghinionul să-ţi stea în cale..

 

Povestea lui Gigel se continuă în discursul de mai jos, pe care l-am ţinut la Speakers’ Arena.
 
Pe măsură ce vei urmări filmul, vei afla lucruri noi despre tine şi despre stres care s-ar putea să te uimească. Şi asta prin 3 întrebări incomode. Aşa că îţi recomand să te uiţi doar dacă eşti gata să fii sincer(ă) cu tine şi în plus să râzi un pic de propria persoană! 🙂

 

Îţi doresc urmărire plăcută, nu uita să iei un pix şi o hârtie pentru a răspunde la 3 întrebări la care majoritatea oamenilor nici nu se gândesc.

 
 

 

 

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments