Despre trainer:

 

Dragoş Stoian are o abilitate unică de a te face să simţi că iţi vorbeşte doar ţie, deşi sunt 40 de oameni în sală.  Are un mod excelent în care te ghideaza spre soluţia cea mai bună.  Soluţie pe care o aveai, dar nu o conştientizai.  Îl recomand cu caldură pe Dragoş pentru a te ghida într-o călătorie unică.

 

Răzvan Daba, Consultant şi trainer în public speaking

 
 


 

 

Alice Buiculescu

L-am întâlnit pe Dragoş exact în momentul în care mă hotărâsem să fac mai mult pentru mine şi pentru cei din jurul meu.
Dragoş m-a ajutat să înţeleg cum trebuie aplicate toate acele formule ‘magice’ pe care le citisem în cărţile pentru dezvoltare personală astfel încât să ai rezultate rapide şi de lungă durată.
 
Are un optimism fantastic şi o energie incredibilă de care te molipseşti de îndată ce vei participa la seminariile şi workshop-urile lui.
Este o persoană care ştie să creeze valoare şi am văzut asta atât în timpul seminariilor lui cât şi după, când i-am solicitat suportul astfel încât rezultatele să îşi facă mai repede apariţia în viaţa mea.

 

Alice Buiculescu

 


 

Cel mai mult mi-a plăcut la Dragoş capacitatea de a captiva audienţa, de a îmbina teoria cu exemple personale şi de a crea un nivel ridicat de atenţie şi interes în sală. Toate acestea „condimentate” cu multă dăruire şi capacitatea de adaptare a discursului la un public eterogen

Ştefania Luca, Trainer & Business Developer – COMPASS Training

 
 


 

Unul din lucrurile care m-a ajutat cel mai mult de la Dragoş sunt 2 cartonaşe, unul cu atitudini si altul cu obiceiuri, pe care le-am primit în cadrul unui workshop ţinut de Dragoş împreună cu Alecsandru Imbuzan. Am considerat aceste 2 cartonaşe atât de utile încât am ales să le lipesc pe oglinda de la baie. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, găsesc aceste 2 cartonaşe pe care le citesc şi răspund la întrebări.
 
După doar o saptămână am putut observa impactul pe care acest mic obicei îl are asupra mea. În fiecare dimineaţă îmi amintesc de lucrurile de care sunt recunoscător, de obiectivele mele şi îmi întăresc anumite convingeri care să mă ajute. Din acest motiv precum şi datorită impactului pe care sfaturile sale au avut asupra mea, ţin să îl recomand pe Dragoş ca trainer pe obiceiuri de succes.
 
Paul Ardeleanu, Ambasador IRSCA Gifted Education Romania

 


 

L-am cunoscut pe Dragoş la un proiect de dezvoltare personală şi am constatat pe parcurs că este una din persoanele cele mai pasionate de acest domeniu din câte cunosc. Interesat de cunoştinţe şi experienţe noi, Dragoş este de asemenea dornic să împărtăşească cu ceilalţi. A organizat şi susţinut cu succes un workshop la care am participat şi care a avut un impact pozitiv asupra participanţilor.
 
Dragoş Barbălată, Fondator şi Preşedinte Young Professionals Club

 


 

 
Dragoş este foarte ambiţios şi creativ, iar evoluţia pe care am observat-o de când îl cunosc şi pasiunea pe care o pune în fiecare exerciţiu sau discurs, mă fac să-l recomand cu încredere oricui interesat să se dezvolte personal.
 
Liviu Vasilescu, Coordonator Public Speaking Support Group – JCI Buzău

 
 


 
 

Despre seminarul ‘Obiceiuri mentale’:

 
Am plecat de la seminar cu credinţa că pot face orice îmi propun
 
Mi-am pus întrebări pe care până acum nu mi le-am pus
 
Mi-a plăcut că s-a pus accentul pe schimbare, pe îmbunătăţire şi pe acţiune
 
Mi-am reamintit că doar eu pot să-mi schimb felul în care gândesc şi perspectiva asupra vieţii
 
Am plecat cu inspiraţie, motivaţie şi interes să aflu mai multe